Taas mentiin!

Lauantaina 23.5.2009 järjestettiin KELMU:n 30-vuotisbileet Kairossa. Tilaisuus myytiin loppuun jo ennakkoon. Kaikkinensa upea kokemus. Yhdessä. Jälleen.

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Bändit kiittävät!

Tervehdys!
Ikimuistoiset bileet on sitten pidetty. Kaikki sujui enemmän kuin loistavasti. Lämpimät kiitokset erinomaisesti sujuneesta yhteistoiminnasta!
Parasta jatkoa toivottaen
Jukka

Ou jea,
Upeat pirskeet. Suuret kiitokset järjestäjille. PA ja miksaus pelasi aivan törkeen hyvin ja joka bändi kuulosti ihan sikahyvältä - thanx jätkät. Täytyy vielä sanoa, että kyllä se Lindholmin Dave on tyylikäs herrasmies. Se tuli henk. koht. sinne meidän kotkalaisten bändien takahuoneeseen Teenagersin keikan jälkeen ja sano meille että:"Todella hienosti vedetty jätkät!". En tiedä oliks se tosissaan, mutta nää jalkapallo-isit / sunnuntai-muusikot ei varmaankaan saa maakosketusta vähään aikaan :) huh huh leijaillaan heh heh upeeta
BR. Tomi (kerran kymmenessä vuodessa Tommy B. Goode ;)
- Karkkarin Poikii Siivet Selässä -

Hojo, Hojo!
Alkaako kaikilla jo The Day After-hikoilu helpottamaan? Kyllä oli hauskat hipat ja oli mukavaa nähdä vanhoja (ei iältään) soittokavereita. Pidetään keula tuulessa ja olisi hauskaa nähdä tulevaisuudessakin vastaavissa merkeissä. Laittelen myöhemmin valokuvia vaikka Jukan kautta jakoon, jahka saan niitä. Rock-henkistä jatkoa kaikille!
T: Zarabanden puolesta toivotteleepi entinen alemman palkkaluokan tilapäinen humppabasisti Mika Lampinen
Suuret kiitokset Kaikille !!!!

Bileet olivat todella hyvät ja tunnelma juhlissa oli todella hieno. Ei muuta kuin kaikille hyviä jatkoja ja annetaan rokin soida jatkossakin.
Terveisiä Kaikkien Frank Arvottomien puolesta
Vesa Turunen

Jeah,
"Miles Davis" Kivikukasta kiiiiiittttääää järjestäjiä ja kaikkia soittajia ikimuistettavasta illasta. Vaikka omat soittotaidot ovat jo vuosien saatossa osittain kadonneet, tein parhaimman keikan ever!!!! Ei muutakun Curtis Mayfieldin laulun sanoin: "Move on Up!" Näkyillään!!!!
Terv. Jari T.

Sika Malminen kiittää myös. En tiedä, mutta luulen, että jopa me olimme siedettäviä:) t.Sami G

Kuuluttaja täällä toteaa, että jumaleissön, harvoin on missään ollut tollainen meininki! Naisyleisön puolesta kiitän soittajia erinomaisista show-meiningeistä. Anu-Hanna

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOKSET kaikille bändeille ja järjestäjille mahtavasta illasta!! Itse tulin entisenä Kotkalaisena sadan km päästä ja kyllä kannatti!! Toivon todella, että te entiset Kelmu-aktiivit jaksaisitte vaikka viiden vuoden päästä järjestää uudet bileet..Please:) Toivoo Seija.